Известие

Collapse
No announcement yet.

основен ремонт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• основен ремонт

здравейте-- на всички -- имам алфа 146 туиспарк 1,4 бензин --предишният собственик все едно че карал каруца-- много зле подържана кола-- последно колата не щеше да пали и я закарах да я видят --оказасе че колата е прехвърлила зъб и са натрошени клапаните --направо нямам думи-- плаче за основен ремонт-- кажете ми някой добър майстор във варна за да му я закарам и ако може да ми дадете някакви ориентировъчни цени --че още от сега започна да ме боли главата --изминал съм с колата едва 3500 км

А ТИ ЗАЩО НЕ СИ И СМЕНИЛ РЕМЪЦИТЕ......А.???
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Re: основен ремонт

абсолютно всичко е сменено -- и не мога да си обяня как прехвърли зъб

Comment

Ако не са натегнали оптяжната ролка додтатъчно няма какво да се чудиш
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от L.M.L
          здравейте-- на всички -- имам алфа 146 туиспарк 1,4 бензин --предишният собственик все едно че карал каруца-- много зле подържана кола-- последно колата не щеше да пали и я закарах да я видят --оказасе че колата е прехвърлила зъб и са натрошени клапаните --направо нямам думи-- плаче за основен ремонт-- кажете ми някой добър майстор във варна за да му я закарам и ако може да ми дадете някакви ориентировъчни цени --че още от сега започна да ме боли главата --изминал съм с колата едва 3500 км
          Ако си сменял ремаци ролки и след това си минал 3500км има голяма вероятност да са виновни майсторите например нещо да не е сменено,помисли по този вариант.В вторник ми докараха едно GTV от Варна,което е обикаляло две седмици с свален картер и никой не е искал да го прави,и накрая срещу 100лв в камион и в София. Миналата седмица правихме на един Т.С 1.8 пълен основен с нов съединител и излезе около 2000лв.
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от L.M.L
            абсолютно всичко е сменено -- и не мога да си обяня как прехвърли зъб
            Я кажи къде ти ги сменяха ремъците!
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
            X